Hadise’den ablasına karşı yeni hamle

Hadise, resmi internet sitesi ‘hadise.com’u kendisine geri vermeyip satışa çıkaran eski menajeri ablası Hülya Açıkgöz’e dava açmıştı. Ünlü şarkıcı ablasından internet sitesini geri alamayınca yeni bir site açtı.
Zeliha Demirci
|
16 Eylül 2020, Çarşamba - 17:43
Hadise’den ablasına karşı yeni hamle

Şarkıcı Hadise ve bir dönem menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz’ün iş nedeniyle araları bozulmuştu. Anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün intihara kalkışmasından dolayı birbirlerini suçlayan abla kardeş bir de internet sitesi krizi yaşamıştı. Kardeşi için “hadise.com” adını satın alan ve ünlü şarkıcının resmi sayfası olarak tescilleten Hülya Açıkgöz tartışmaların sonrasında domain adresini satışa çıkararak gerilimi yükseltmişti.

Site için kendisinden 35 bin Euro isteyen ablasını dava eden ünlü şarkıcı, “hadise.com” adresinin 225 bin TL’ye satışa çıkarıldığını duyunca yeni bir hamle yaptı. Hadise, mahkeme sonucunu beklemeden yeni bir domain adresi alarak “hadise.world” sitesini aktif hale getirerek ablasıyla tüm bağlarını kopardı.

Sitesinde eski-yeni müzik çalışmalarına, video ve fotoğraflarına yer veren Hadise yeni sayfasını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/170059/hadiseden-ablasina-karsi-yeni-hamle
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.