Esenyurt’ta taciz iddiası linç girişime döndü

İstanbul Esenyurt’ta 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen emlakçı, iş yerini basan vatandaşlar tarafından dövülerek linç edilmek istendi. Polis ekipleri zanlıyı kurtarmak için havaya ateş açtı.
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 13:39
Esenyurt’ta taciz iddiası linç girişime döndü

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Balıkyolu mahallesinde bulunan bir emlakçının 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Emlakçının iş yerini basan vatandaşlar, dışarı çıkardıkları zanlıyı sokak ortasında döverek linç etmek istedi.

Olayların büyümesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ancak zanlıyı linçten kurtarmak için bir iş yerine saklayan polis ekipleri, öfkenin büyüklüğü sebebiyle takviye ekip istedi.

Her dakika öfkeli kalabalığın artması polis ekiplerini de zor durumda bıraktı. Polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldıktan sonra dışarı çıkaracağı esnada yine linç etmek isteyen vatandaşlar, polisin havaya ateş açması üzerine kısmen dağıldı. Kalabalığı havaya ateş açarak dağıtabilen polis ekipleri, zanlıyı karakola götürdü.

Karakoldaki işlemleri tamamlanan zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, yaşanan anlar cep telefonları tarafından kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1700711/esenyurtta-taciz-iddiasi-linc-girisime-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.