Anne ve bebeği, aynı tabutta uğurlandı

Çorum'da kamyon ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne ile bebeği aynı tabuta konularak son yolculuğuna uğurlandı.
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 15:14
Anne ve bebeği, aynı tabutta uğurlandı

Trafik kazası dün gece vakitlerinde Çorum İskilip kavşağında yaşandı. Sinan D. idaresindeki 27 AGR 230 plakalı kargo şirketine ait kamyon, Fatih Benli yönetimindeki 06 FB 0849 plakalı otomobille çarpıştı. Trafik kazasında otomobil sürücüsü Fatih Benli yaralandı, 1 yaşındaki kızı Ayşe Zümra Benli olay yerinde, karısı Dudu Benli ise ambulansla götürüldüğü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaşamını yitirdi.

Anne ve bebeğinin naaşları sabah saatlerinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alındı ve Çorum merkeze bağlı Üyük köyüne getirildi.

Burada öğle namazını müteakip cenaze namazının kılınması sonrası anne ve bebeği köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Çorum İl Müftü Yardımcısı Fatih Kaya, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, TKDK İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1700917/anne-ve-bebegi-ayni-tabutta-ugurlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.