Yorgun mermiyle ağır yaralanan çocuk, doğum gününde yeniden hayata tutundu

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde yorgun merminin isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Abdulsamet Ceylan hayati tehlikeyi atlattı. Mutlu haber Abdulsamet’in doğum gününde geldi.
Ersin Küçükbarak
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 17:50
Yorgun mermiyle ağır yaralanan çocuk, doğum gününde yeniden hayata tutundu

Abdülsamet Ceylan önceki gün Şebinkarahisar ilçesinin Biroğul mahallesinde sokakta oynarken magandalar tarafından ateşlenen silahtan çıkan yorgun mermi ile ağır yaralandı.

Giresun Kadın ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi altına alınan 11 yaşındaki Abdulsamet Ceylan 2 gün sonra yoğun bakımdan çıktı.

Doğum gününde yeniden hayata döndü

Oğlunun yoğun bakımdan çıkarak hayati tehlikeyi atlattığını söyleyen baba Savaş Ceylan, bugün oğlunun doğum günü olduğunu belirtti.

Savaş Ceylan, “Her yıl oğluma doğum günü yapardık. Yine doğum günü yapmaya hazırlanıyorduk. Köyde aileler, hısım akraba hepimiz bir yerde olduğumuz için kutlama yapmayı düşünüyorduk. Ne yazık ki doğum gününü hastanede geçiriyor. Doğum günü yapamadık ama Allah yeniden oğlumuzu doğum gününde bize bağışladı. Yoğun bakımdan çıktı. Hastanede de bir pasta keselim istedik ama henüz tam olarak kendisine gelmediği için sağlık açısından doktorları uygun görmedi” diye konuştu.   

"Eğlenceler üzüntüye dönüşmesin"


Magandalara "dur" denilmesini de isteyen baba Ceylan, “Ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Yorgun mermiyi kim attı, nerden geldi bilemiyorum. Bu konuda polis, jandarma araştırmalarını sürdürüyor. Bir sonuca ulaşacaklarına inanıyorum. Ancak kimsenin canı yanmaması için, kutlamalarımız üzüntüye dönüşmesin. Eğlenirken, atılan bir kurşun atan kişiyi de, hiç tanımadığımız birisini de üzdüğünü görüyoruz. Bu nedenle eğlencelerde silah atılmamalıdır” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1701280/yorgun-mermiyle-agir-yaralanan-cocuk-dogum-gununde-yeniden-hayata-tutundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.