Ankara Pursaklar Şehit İlhami Özenç Ortaokulu açıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara Pursaklar Şehit İlhami Özenç Ortaokulu Açılışına katıldı. Özer, “Güç birliği ile tüm okulların hizmetindeyiz. Bu ülkenin tek sermayesi var. O da beşeri sermayedir” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 18:17
Ankara Pursaklar Şehit İlhami Özenç Ortaokulu açıldı

Pursaklar Şehit İlhami Özenç Ortaokulu açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Milli Eğitim Bakanlığı’nın kaliteli eğitimi ve öğretmenleri destekleyebilmek için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.  


Okul kayıtlarındaki bağışı ortadan kaldırmaya kararlı olduklarının altını çizen  Bakan Özer, "Tüm il ve ilçelerimizle iletişim halindeyiz. Okul yöneticilerimiz kesinlikle okula kayıtlarla bağış almayacak. Bir veli isterse okulun güçlenmesi için okul aile birliğine bağış yapabilir. Ancak okul kaydıyla ilgili bir durum söz konusu olamaz. Bu hususta yanlışlık yapan 65 okulumuza da teftiş kurulumuz gerekli incelemeleri yapıyor." dedi.

Açılışa, Ankara Valisi Vasip Şahin,  Ak Parti Ankara milletvekili Lütfiye Selva Çam, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de katıldı.

Mİlli Eğitim Bakanı Sayın Özer okula adı verilen şehit İlhami Özenç’in ailesine hediye takdim etti. Açılış kurdelesini de şehidin annesi kesti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1701342/ankara-pursaklar-sehit-ilhami-ozenc-ortaokulu-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.