Musiki Muallim Mektebi’nin konuğu İçişleri Bakanı Soylu

Ankara Masası
|
21 Mayıs 2020, Perşembe - 15:07
Musiki Muallim Mektebi’nin konuğu İçişleri Bakanı Soylu

Mamak Belediyesi, Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri programında Cuma akşamı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlayacak.

Mamak Belediyesi’nin marka sosyal medya programı “Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri” birbirinden kıymetli isimleri Mamaklılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Pazartesi ve Perşembe günleri Mamak Belediyesi sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı yayınlanan sohbet, bu hafta Cuma akşamı gerçekleştirilecek.

Ramazan ayında korona virüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar için hazırlanan online kuşağın Cuma günkü konuğu ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olacak.

Elazığ’da depremde haftalarca milletin yaralarını sarmak için uykusuz kalan, Namaz Dağı’nda elleri tetikte nöbetteki Mehmetçikle iftar yapan İçişleri Bakanı Soylu, mübarek Ramazan bayramı arifesinde güzel Mamaklılarla buluşacak.

Moderatörlüğünü Serdar Tuncer’in yaptığı ve yaklaşık 1 saat sürecek program, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile Mamak Belediyesinin Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.  

   El ele veremesek de gönül gönüleyiz

“Musiki Muallim Mektebi Sohbetleri” programının on binler tarafından ilgiyle takip edildiğine işaret eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Terörü bitirme noktasına getiren, bunun için gece gündüz Türkiye’nin dört yanında kahraman güvenlik güçlerimizin yanında olan İçişler Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya davetimizi kırmayıp vakit ayırdığı için Mamaklı hemşehrilerim adına kalpten teşekkür ediyorum. Kıymetli bakanımız ve milyonların sevgisini kazanan ve maneviyatımızı tahkim eden Sayın Serdar Tuncer ile hemşehrilerimizin evine konuk olacağız. Ekranlarını değil bize gönül kapılarını açan Güzel Mamaklıları mübarek Ramazan Bayramı arifesinde tekrar birlikte olmaya, milli ve manevi şuurumuzu tazelemeye davet ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in sonuna yaklaşmanın hüznünü diğer yandan evlerde geçireceğimiz bayramın buruk sevincini yaşıyoruz. Bayram sonrası tedbirlere dikkat ederek yeni normalimize, bir başka anlatımla kontrollü sosyal hayatımıza başlayacağız. İnşaAllah  seneye iftar sofralarında, teravihlerde camilerimizde bir arada olacağız. Sabrettik, sonuna yaklaştık, sabrımızın mükafatını alacağız” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/17015/musiki-muallim-mektebinin-konugu-icisleri-bakani-soylu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.