Berfu ile Eser Yenenler’in kedisi koronavirüse yakalandı

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, kedisinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yenenler, "Kedimiz, sokak kedileriyle kavga sırasında korona virüs kaptı" dedi.
Zeliha Demirci
|
17 Eylül 2020, Perşembe - 09:32
Berfu ile Eser Yenenler’in kedisi koronavirüse yakalandı

Ünlü oyuncu Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kedisinin korona virüsüne yakalandığını duyurdu. Açıklamasına “Dünyanın en saçma olayını anlatıyorum” diye başlayan Berfu Yenenler sözlerine şöyle devam etti:

“Sokak kedileriyle kavgada kaptı”

“Biz korona virüsünden kaçalım aman aman derken kedimiz sokak kedileriyle kavga sırasında korona kaptı. Bu hangi ironi. Neyse ki hayvanların koronası insanlara bulaşmıyormuş. Onu iyileştirdik, temizledik pakladık oturuyor şimdi dibimizde. Tebrikler kedim.”

Yenenler çifti, pandemi sürecini şehir hayatından uzak, orman içinde bir evde geçirmişti. Berfu Yenenler, haftalar önce çektiği bir videoda yeni evlerini tanıtarak “İstanbul’dan uzaktayız. Dağlık, ormanlık bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var” demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/170708/berfu-ile-eser-yenenlerin-kedisi-koronaviruse-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.