33 yaşındaki aracını cabrio yaptı! Görenler şaşkına dönüyor

Adana'da yaşayan kaporta ustası Mehmet Çelik 2 yıl önce izlediği 'Düğün Dernek' filminden esinlenerek 33 yaşındaki aracını cabriolete çevirdi.
Ankara Masası
|
11 Ağustos 2022, Perşembe - 10:23
 33 yaşındaki aracını cabrio yaptı! Görenler şaşkına dönüyor

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan kaporta ustası Mehmet Çelik oto elektrikçi oğlu ile birlikte  'Düğün Dernek' filminden esinlenerek 1989 model aracını cabriolet araca dönüştürdü. 

2 yıl önce filmden esinlendi

Mehmet Çelik 2 yıl önce izlediği, başrolünü Ahmet Kural'ın yaptığı 'Düğün Dernek' filmden esinlenerek aracını cabrio hale getirdiğini söyledi.

 2 yıl önce aracını üstünü açık hale dönüştürmeye başlayan Çelik bir çok kişinin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek şöyle konuştu: " Hayalim üstü araç sahibi olmaktı. Düğün Dernek filminde gördükten sonra hayalimi gerçekleştirdim. Yaklaşık 25 bin TL civarında masraf ettim. Bu araçlar şu an 60 bin TL civarında. Aracı bu hale getirmek için iki sene önce başladım. Çok kişinin dikkatini çekiyor. Yolda durduranlar oluyor. Sen mi yaptın diyorlar" 

"Artık sollamıyorlar yavaşlayıp fotoğraf çekiyorlar"

Aracına çocuğu gibi baktığını söyleyen Çelik:  Diğer sürücüler artık sollamıyor, yavaşlayıp fotoğraf çekiyorlar. İlgiden çok memnunum" diye konuştu


http://www.ankaramasasi.com/haber/1707580/33-yasindaki-aracini-cabrio-yapti-gorenler-saskina-donuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.