Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi

Deniz Akkaya, taşıyıcı annelik yöntemi ile çocuk sahibi olmak isteyen sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci’ye sert tepki gösterdi. Canlı yayına telefona başlanan Ciğerci, Akkaya’ya “Sanane benim isteklerimden” diyerek ateş püskürdü.
Zeliha Demirci
|
17 Eylül 2020, Perşembe - 10:34
Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci canlı yayında birbirine girdi

Bir televizyon kanalında yayınlanan Canlı Masa programında Deniz Akkaya, futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan ünlü fenomen Selin Ciğerci hakkında ortaya ilginç bir iddia attı. Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’da eltisi diye tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını öne sürünce, ortalık karıştı.

“Hapse de girerim”

İddiaların üzerine telefon ile programa bağlanan Selin Ciğerci, “Sizin canınız sıkılıyor galiba Deniz Hanım. Şu anda ne hamile olan biri var ne de taşıyıcı anne. Ben sadece isteklerimi söyledim. İstersem evlatlık alırım, istersem taşıyıcı annelik yaptırır hapse de girerim. Size ne?” dedi.

Deniz Akkaya bunun üzerine, “Herkes annelik normlarına uygunsa anne olabilir. Bu kadar sosyal medyadan açıklamalar yaparken, taşıyıcı anneliğin Türkiye’de kanuna uygun olup olmadığını araştırmadınız mı?” şeklinde yanıt verdi.

Gerilimin giderek yükseldiği tartışmada “Daha çocuğum olmadan böyle konuşmalar yapıyorsunuz” diyen Ciğerci’ye, Akkaya’nın, “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor” karşılığını vermesi ünlü fenomen çıldırdı.

Ciğerci, “Sen kızınla mayolu fotoğraflarını yayınlıyorsun. Sana ne benim isteklerimden. Sen kimsin? Sen kendini Müge Anlı mı zannediyorsun? Kendi işine bak” diyerek ateş püskürdü.

Hızını alamayan Deniz Akkaya, yayın sonrası sosyal medya hesabından Selin Ciğerci’ye yönelik paylaşımlarına devam etti.

Akkaya, Selin Ciğerci'yi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na şikayet edeceğini söylerken ünlü isme fuhuş suçlamasında da bulunarak şunları söyledi:

"Bu zad kendi ağzıyla parasız kaldığı dönemde fuhuş yaptığını kabul etmiştir. Herkesin ahlak anlayış kendini ilgilendirir ama anne olmayı senden öğrenecek değilim."

"İnsan fuhuştan buralara geldim diyerek övünürken aynı anda çocuğuna mayo giydirdin diyecek kadar işine göre değerleri değişen şahsiyetsizsin."

http://www.ankaramasasi.com/haber/170821/deniz-akkaya-ile-selin-cigerci-canli-yayinda-birbirine-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.