Üç takımımız Avrupa yolunda

Bu akşam Avrupa'da Türkiye rüzgarı esecek. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Konyaspor yollarına kayıpsız devam etmek için sahaya çıkacak.
Onur Çetinkaya
|
11 Ağustos 2022, Perşembe - 16:55
Üç takımımız Avrupa yolunda

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 3-0'ın rövanşında Çekya ekibi Slovacko'ya konuk olacak. 

TSİ 20.00'de Uherske Hradiste kentindeki Mestsky Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic düdük çalacak.

Turun ilk maçında evinde gösterdiği performansla Slovacko'yu 3-0 yenen Sarı-lacivertliler, elindeki büyük avantajla rövanş maçından da gelip gelerse bir üst turda Avusturya ekibi Austria Wien ile eşleşecek.

Slovacko Fenerbahçe maçı, S Sport ve S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Başakşehir'e beraberlik yetiyor

Bir diğer temsilcimiz  Başakşehir,UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Tur Ön Eleme rövanş mücadelesinde  Breidablik'i konuk edecek. 

İlk turu 3-1 üstünlükle tamamlayan ev sahibi ekip, rövanşta alacağı beraberlik ya da az gollü mağlubiyetle dahi turu atlayan taraf olacak. 

Bugün saat 20.45'te oynanacak mücadele, TRT Spor ekranlarından izlenebilecek.

Konyaspor'da hedef sıfır hata 

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçına sahne olacak Konyaspor Vaduz mücadelesi için geri sayım başladı. Lihtenşstayn'da oynanan ilk maçta takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Konyaspor Vaduz maçı 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak.Mücadele A Spor'dan yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1708583/uc-takimimiz-avrupa-yolunda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.