Keçiörenli doktorlar kapı kapı geziyor

Keçiören Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı, engelli, ve yatağa bağlı vatandaşlar için 'Evde Diş Tedavisi' hizmeti veriyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Ücretsiz olan hizmetimiz için yaşlı ve engelli olmak dışında herhangi bir şart bulunmuyor.''dedi.
Ankara Masası
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 14:43
Keçiörenli doktorlar kapı kapı geziyor

Keçiören Belediyesi ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşlar için ücretsiz ‘Evde Diş Tedavisi' hizmeti sunmaya devam ediyor.

Belediye bünyesinde görev yapan diş hekimleri ilçede yaşayan imkanı olmayan vatandaşlar için diş sağlığını korumak adına kapı kapı geziyor.

Diş Sağlığını korumak için başlatılan projede, vatandaşlar evlerinde hizmet görürken aynı zamanda ücretsiz şekilde belediye hizmet binasında bulunan klinikte de tedavi olabiliyor.


"Sağlık en değerli varlığımızdır"

Ağız ve diş sağlının önemine vurgu yapan  Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak yaşlı ve engellilerimize diş tedavisi hizmetini sunmaya devam ediyoruz. Tamamen ücretsiz olan hizmetimiz için yaşlı ve engelli olmak dışında herhangi bir sağlık güvencesi şartımız da bulunmuyor. Sağlık, en değerli varlığımızdır. Bu değeri muhafaza etmek için sağlık kuruluşlarımıza gitme konusunda engeli olan vatandaşlarımızı mağdur etmiyor, sağlığı vatandaşımızın kapısına götürüyoruz.” diye konuştu.

Hizmetten nasıl yararlanılıyor ? 

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların '0312 361 10 65' telefon numarasını arayarak randevu alması gerekiyor.

 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1709722/keciorenli-doktorlar-kapi-kapi-geziyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.