Hiç tanımadığı biri bıçakladı! Karnındaki bebeği öldü...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yolda yürürken hiç tanımadığı adam tarafından bıçaklanan yabancı uyruklu hamile kadının bebeğini kaybettiği öğrenildi.
Mevlüt Peker
|
12 Ağustos 2022, Cuma - 16:59
Hiç tanımadığı biri bıçakladı! Karnındaki bebeği öldü...

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 34 yaşındaki Kunduz İ. isimli yabancı uyruklu kadın, 4 Ağustos tarihinde Alaeddin Kurt Stadyumu'nun bahçesinde yürürken hiç tanımadığı bir adamın saldırısına uğramış ve çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanmıştı.

Bıçaklı saldırıya şahit olan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istemiş, ihbar sonrası Alaeddin Kurt Stadyumu'nun bahçesine sağlık ekibi ve polis ekibi yönlendirilmişti.

Kısa zaman sonra Alaeddin Kurt Stadyumu'nun bahçesine gelen sağlık ekipleri, yaralı hamile kadına ilk müdahaleyi bulunduğu yerde yapmış, daha sonra ambulansa konulan yaralı kadın, tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştü.

Polis ekipleri ise yabancı uyruklu kadını sebepsiz yere bıçaklayan zanlıyı yakalayarak gözaltına almıştı.

Bebek, iç kanamadan ölmüş

Bıçaklanan Kunduz İ.'nin 27 haftalık hamile olduğu, bıçaklı saldırı sonrası bebeğin iç kanama nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi.

İfadesine başvurulan Kunduz İ., 3 adamın kendisini takip ederek durdurduklarını ve para istediklerini, yanında para bulunmadığı için adamlara bozuk para uzattığını, adamların bu kez de 100 lira istediğini, yine veremeyince bıçakla saldırdığını anlattı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Kunduz İ, bugün taburcu edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1709890/hic-tanimadigi-biri-bicakladi-karnindaki-bebegi-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.