Altındağ'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Altındağ Belediyesi, vatandaşları aşure dağıtımında buluşturdu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, bir ve beraber olma çağrısı yaptı.
Ankara Masası
|
13 Ağustos 2022, Cumartesi - 14:53
Altındağ'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Altındağ Belediyesi, Karapürçek Mahalle Konağı, Başpınar Mahalle Konağı, Karacaören ve Siteler’de aşure dağıttı. 

Her yaştan vatandaş aşure dağıtımına büyük katılım gösterdi. 

AK Parti'den ve MHP'den isimler de katıldı

Siteler'de düzenlenen aşure dağıtım programına Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın yanı sıra   AK Parti Ankara milletvekilleri Lütfiye Selva Çam ve Zeynep Yıldız, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ile Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Taklacı da katıldı.

Başkan Balcı'dan birlik beraberlik vurgusu

Aşure dağıtım etkinliğinde konuşma yapan Balcı birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Balcı, " “Aşure'nin yapımı ve paylaşılması çok önemlidir. Birçok farklı malzemenin buluşmasıyla ortaya çıkan bu lezzetli tatlı bizim farklılıklarımızı da temsil ediyor. Aşure yapımında birbirinden farklı malzemeler bir araya geldiğinde, nasıl bu kadar lezzetli ve bereketli olabiliyorsa, işte bizim milletimizde birbirinden farklı unsurlarıyla bir araya geldiğinde, el ele verdiğinde bu kadar güzel oluyor. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, evlerimizden ve ülkemizden bereketi eksik etmesin." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1711900/altindagda-vatandaslara-asure-dagitildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.