Başkan Acar’dan “Elbet Bir Gün Buluşacağız”

Kızılcahamam Belediyesince düzenlenen yaz konserleri, Kızılcahamam Millet Bahçesi’nde İpek Özdemir konseri ile devam etti. Sanatçı İpek Özdemir tarafından sahneye davet edilen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Elbet Bir Gün Buluşacağız” isimli şarkıda sanatçıya eşlik etti.
Mevlüt Peker
|
15 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:45
Başkan Acar’dan “Elbet Bir Gün Buluşacağız”

Kızılcahamam Belediyesince düzenlenen yaz konserleri, Kızılcahamam Millet Bahçesi’nde İpek Özdemir konseri ile devam etti.

Konsere Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçı İpek Özdemir, serin yaz akşamında birbirinden güzel şarkıları seslendirerek izleyicilere keyifli saatler yaşattı.

İpek Özdemir tarafından sahneye davet edilen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, klasik Türk müziğinin efsane ismi Sanat Güneşi Zeki Müren’in “Elbet Bir Gün Buluşacağız” isimli şarkısını İpek Özdemir ile birlikte okudu.

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, günün anısına konuk sanatçı İpek Özdemir’e plaket takdim ettiler.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesi Yaz Konserleri’nin süreceğini hatırlatarak tüm Kızılcahamamlıları konserlere katılmaya davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1713824/baskan-acardan-elbet-bir-gun-bulusacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.