Annesini yastıkla boğdu: Onu huzura erdirdim!

Adana’da 58 yaşındaki adam, yaylaya gitmek isteyen yatalak annesini yastıkla boğduktan sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:51
Annesini yastıkla boğdu: Onu huzura erdirdim!

Olay, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 08.30 dolaylarında Adana ilinin Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’ndeki 3 katlı binanın zemin katında yaşandı.

58 yaşındaki emekli vatandaş Şeref Güngör, bir süre önce hastalığı sebebiyle yatağa mahkûm hâle gelen 80 yaşındaki annesi Neriman Güngör’ün bakımını üstlendi. Cinayetin yaşandığı gün sabah vakitlerinde Şeref Güngör’ün üst kat komşusu, eve indi ve kapıyı çaldı fakat Şeref Güngör kapıyı açmayıp sağlık ve polis ekiplerini çağırmasını istedi. Komşunun 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istemesi üzerine eve polis ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Eve giren sağlık ve polis ekipleri, anne Neriman Güngör’ü salondaki yatağında cansız yatarken, oğlu Şeref Güngör’ü ise banyoda bileği kesilmiş durumda kanlar içinde buldu.

Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde Neriman Güngör’ün geri döndürülemez noktada yaşamını yitirdiği tespit etti. Ağır yaralı durumdaki oğlu Şeref Güngör ise ambulansa konularak Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltı uygulanan Şeref Güngör, Cinayet Büro Amirliği tarafından alınarak sorgusu yapıldı. Şeref Güngör, Alzheimer hastası olan annesini yastıkla boğduğunu ardından intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Şeref Güngör ifadesinde şunları söyledi:

“Eşim ve çocuklarım rahatsız olunca annemi başka bir eve götürüp, bakmaya başladım. Annem sürekli, ‘Ben ölmek istiyorum. Yaşadıklarımın sebebi sensin’ diyordu. Olaydan birkaç gün önce de ‘Eşini ve çocuklarını yaylaya gönderdin. Biz burada yanıyoruz’ dedi. O günden sonra iyice bunalıma girdim. Ben de, ‘Sen kimseyi sevmiyorsun. Ben de kimseyi sevmiyorum’ dedim. Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim.”

Diğer yandan Şeref Güngör’ün bipolar kişilik bozukluğu rahatsızlığıyla tedavi gördüğü, antidepresan ilaçlar kullandığı belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 58 yaşındaki Şeref Güngör, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719207/annesini-yastikla-bogdu-onu-huzura-erdirdim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.