Minik Ebrar’a Altındağ Belediyesinden sürpriz

Çöp temizliği kamyonunu çok sevdiği için her gün Altındağ Belediyesinin temizlik aracına el sallayan minik Ebrar’a sürpriz yapıldı.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 12:24
Minik Ebrar’a Altındağ Belediyesinden sürpriz

Altındağ ilçesine bağlı Güneşevler Mahallesi'nde ikamet eden ve çöp kamyonlarını çok sevdiği bilenen 4 yaşındaki Ebrar Uran’ın çöp kamyonu ile gezme arzusu gerçeğe dönüştürüldü. Görevdeyken her geçişlerinde çöp kamyonuna el salladığı için görevli personellerin dikkatini çeken minik Ebrar’a unutamayacağı bir sürpriz yapıldı.

Altındağ Belediyesinin çöp aracını balonlarla süsleyen temizlik personelleri, Ebrar Uran’ın yaşadığı sokağa geldi. Her zaman olduğu gibi çöp kamyonunun gelişini pencere önünde bekleyen Ebrar, temizlik personellerinin daveti üzerine aşağı indi. Kendisi için getirilen yeleği giyip şapkasını takan minik Ebrar, ardından çöp kamyonuna oturdu ve mahallede araçla tur attı. Mutluluktan sürekli gülen Ebrar, hiç unutamayacağı dakikalar yaşadı. 

Ebrar Uran’ın her gün sokaklarından geçen çöp aracını sabırsızlıkla beklediğini ve her geçişlerinde görevli personeli selamladığını anlatan anne Figen Uran, kızına yapılan sürprizden ötürü hem çok duygulandıklarını hem de çok mutlu olduklarını söyledi.

Bu kadar özenli ve her detayı düşünülmüş bir sürpriz beklemediklerini ifade eden anne Uran, “Kızım için unutamayacağı bir gün oldu. Çok özenle hazırlanmış bir sürpriz... Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık... Kızım için çok güzel bir anı olacak. Sağ olun, var olun. Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Asım Balcı’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Asım Balcı: Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer

Altındağ’da yapılan her bir işin çocukların mutluluğu ve geleceği için yapıldığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ise şunları kaydetti:

“Minik Ebrar sevgisiyle, ilgisi ve güler yüzüyle, temizlik personellerimizin dikkatini çekmiş. Biz de onun bu sevgisini ve ilgisini karşılıksız bırakmamak istedik, onun için unutamayacağı bir sürpriz hazırladık. Ebrar çok mutlu oldu, unutamayacağı bir deneyim yaşadı. O mutlu olunca, biz de mutlu olduk.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719573/minik-ebrara-altindag-belediyesinden-surpriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.