Şehit Uğurcan Cirnooğlu toprağa verildi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Onur Çetinkaya
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 13:47
Şehit Uğurcan Cirnooğlu toprağa verildi

PKK/YPG terör örgütü tarafından Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu için memleketi Kilis'te tören düzenlendi.

Kilis Asri Mezarlığı morgundan alınan şehidin cenazesi, Ekrem Çetin Mahallesi'ndeki babaevinden helallik alınmasının ardından tören için Hacı Ömer Faruk Kayabaş Camisi'ne getirildi.

Şehidimizin  ailesi güçlükle ayakta durabildi.

Şehit  Cirnooğlu'na son görev 

Törene,Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Kilis Valisi Recep Soytürk, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Kilis milletvekilleri Ahmet Salih Dal ile Mustafa Hilmi Dülger, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Özhan Özvural, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Evli ve bir çocuk babası 29 yaşındaki Şehit Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu, ailenin tek erkek çocuğu olduğu, babasının daha önce vefat ettiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719709/sehit-ugurcan-cirnooglu-topraga-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.