Sincanlı hanımlara bağımlılıkla mücadele anlatıldı

Ankara’nın Sincan ilçesinde narkotik ekiplerinin bağımlılıkla mücadeleye dair bilinçlendirme çalışmaları sürüyor. Sincan Belediyesine bağlı Fatma Aliye Hanım Konağı ile Evliya Çelebi Konağını ziyaret eden narkotik ekipleri, Sincanlı hanımlara “Bağımlılık nedir, nasıl mücadele edilmeli?” semineri verdi.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 13:56
Sincanlı hanımlara bağımlılıkla mücadele anlatıldı

Sağlıklı yaşam ve bağımlılık tehlikesinden korunma seminerleri veren Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Sincan Belediyesi iş birliği ile halkı bilinçlendiriyor.

Narkotik ekipleri, Sincan Belediyesine bağlı Fatma Aliye Hanım Konağı ile Evliya Çelebi Konağında bağımlılıkla mücadele semineri çerçevesinde Sincanlı hanımlarla buluştu.

Narkotik uzmanları, bağımlılığın her türlüsünün insan sağlığı için ciddi tehdit olduğunu, madde kullanımının önüne geçilmesi hususunda anne ve babalara önemli görevler düştüğünü bildirdi.

Ailenin ve toplumun temel taşı olan kadınların bilhassa yeni nesillerin yetiştirilmesinde sahip oldukları role vurgu yapan narkotik uzmanları, çocukların ve gençlerin uyuşturucudan uzak, hayallerine ve hedeflerine yakın olmaları için yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme ve uyarılarda bulunuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719710/sincanli-hanimlara-bagimlilikla-mucadele-anlatildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.