Sincan Belediyespor Yaz Okulu’ndan 327 yetenek mezun oldu

Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulu çalışmalarını tamamlayarak 327 öğrencisini mezun etti. Mezun olan genç yetenekler Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan başarı belgelerini aldı. Başkan Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak kültür, sanat ve sporda gençlerimize katkı vermek adına elimizdeki imkanlarla en fazlasını yapma derdindeyiz, gayesindeyiz.” dedi.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 12:48
Sincan Belediyespor Yaz Okulu’ndan 327 yetenek mezun oldu

Sincan Belediyespor Futbol Kulübü her sene profesyonel futbola yeni genç yıldız adaylarını kazandırıyor.

Bu sene 20 Haziran’da başlayan Sincan Belediyespor Yaz Futbol Okulu 327 genç yeteneğin mezuniyetiyle sona erdi.

Yaz tatillerini eğlenceli, sağlıklı ve verimli geçiren küçük sporculara, teknik, taktik ve koordinasyon ilk olarak teorik olarak anlatıldı. Daha sonra antrenman ve maçlarla teorik bilgiler pratize edildi. Yetenekli oldukları tespit edilen sporcuların lisansları alınarak Sincan Belediyespor altyapısına kazandırıldı. 

Tüm genç sporculara katılımlarından ötürü başarı sertifikası takdim edildi. Gençleri sertifika törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yalnız bırakmadı.

Sincan Belediyespor’un başarılı çalışmalarından ötürü yönetim ve teknik kadroyu tebrik eden Başkan Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak kültür, sanat ve sporda gençlerimize katkı vermek adına elimizdeki imkanlarla en fazlasını yapma derdindeyiz, gayesindeyiz. 327 çocuğumuz bu imkandan faydalandı. Her yıl üstüne koyarak bu hizmeti geliştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu, coşkusu, sevinci her şeye değer. Evlatlarımızı yürekten tebrik ediyor, yeşil sahada daha nice başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721396/sincan-belediyespor-yaz-okulundan-327-yetenek-mezun-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.