Yaşlı adamın suratına dakikalarca tekme attı

Başkent Ankara’da genç bir adam, "Annemi taciz etti, namus meselesi, kimse karışmasın" diyerek dakikalarca yaşlı adamı darp etti. Genç adam, yerde yüz üstü yatan yaşlı adamın suratına defalarca tekme attı.
Mevlüt Peker
|
18 Ağustos 2022, Perşembe - 13:23
Yaşlı adamın suratına dakikalarca tekme attı

Olay, Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi 657. Sokak'ta yaşandı.

33 yaşındaki Yusuf Ş. annesine sözlü tacizde bulunduğunu ileri sürdüğü 60 yaşındaki geri dönüşüm işçisi Ramazan D.'yi sokak ortasında dakikalarca yumruk ve tekmelerle feci şekilde darp etti. Yusuf Ş, yere yüzüstü düşen adamın kafasına da dakikalarca tekme vurdu.

Bir binanın üst katlarından cep telefonu ile görüntüsü alınan olayda saldırgan genç adam, "Kimse karışmasın, namus meselesi" diye bağırıp ağır küfürler etti.

Polis ekipleri olay sonrası Yusuf Ş.'yi evinde buldu ve gözaltı uyguladı. Yusuf Ş. isimli genç adamın emniyette alınan ifadesinde, “Annemle yolda yürürken bu adamı bana gösterdi ve ‘Oğlum bu adam beni üç kere lafla taciz etti’ dedi, ben de bunun üzerine saldırdım” dedi.

Vatandaş Burak Bayrak: Amcanın sağlık durumu kötüydü

Olayın yaşandığı Şahintepe Mahallesi’nde yaşayan Burak Bayrak isimli vatandaş şunları söyledi:

“Yaşlı adamı döven kişi, olaydan hemen sonra kaçtı. Yola çıktığımızda yaşlı adam yerde baygın bir şekilde yatıyordu. Darp eden kişi kaçmıştı. Sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Söylentilere göre darp edilen yaşlı amca, darp eden adamın annesine sözlü tacizde bulunmuş, o yüzden adam da dövmüş. Amcanın sağlık durumu kötüydü. Polisler gelmiş. Saldırgan ile tanışmıyorum ve kendisi ile ilgili bir bilgim yok. Buralarda ilk defa gördüm kendisini.”

Görgü tanığı Ayşe Şen: Ölüp ölmediğini bilmiyorum

Olayın görgü tanığı Ayşe Şen ise gördüklerini şu şekilde anlattı:

“Bu mahallede yaşıyorum. Bahçemde oturuyordum. Sesleri duydum mahallenin çocukları tartışıyor diye düşündüm. Dışarı çıkıp baktığımda darp eden adam kaçıyordu. Bir de annesi vardı arkasında. Darp edilen adamın elinde eldiven vardı. Buralarda çöp toplayan bir adam. Darp edildikten sonra adamın ayakkabısını çıkardım. İçeriden su getirdiler, ellerini, ayaklarını yıkadım. Adam çok nefes nefes kalıyordu. Durumu iyi değildi. O arada polis ve ambulans geldi. Adamı alıp götürdüler, sonra ne oldu bilmiyorum. Ölüp ölmediğini bilmiyorum. Saldırganı ve annesini tanımıyorum, taksiyle gelmiş buraya. Taksicinin gitmesine izin vermedik ifade vermesi için. Taksici, 'Saldırganı taksi durağından aldım, sonra gidip annesini aldım ve buraya indirdim abla' dedi. Herhalde yolda annesi saldırgana bir şey dedi. Taciz etti gibi şeyler söyledi herhalde tam bilemiyorum. Annesinin saldırgana söylediği şeyler üzerine inip yaşlı adamı darp etmeye başlamış. Taksici, saldırganı durdurmaya çalışmış ama kimseyi dinlememiş” dedi.

İş yeri sahibi Volkan Taştan: Saldırgan beni görünce uzaklaştı

Şahintepe Mahallesi'nde iş yeri bulunan Volkan Taştan isimli esnaf ise darp olayını görünce hemen gidip yardımcı olmaya çalıştığını belirterek şöyle konuştu:

“Bu mahallede iş yeri sahibiyim. Olayın olduğu gün dışarıdan sesler duydum. Dükkanımdan çıktığımda yaşlı bir kadın ve genç biri yerde yatmakta olan adamın yanında küfürler ediyorlardı anneme sarkıntılık yaptı diye. Ben müdahale etmek için geldiğim zaman yaşlı adamı yerde kanlar içerisinde gördüm. Hemen yanına gidip yardımcı olmaya çalıştım. Saldırgana, 'Sen ne yapıyorsun dur. Ne olursa olsun böyle yapamazsın, yaşlı bir adama böyle davranılmaz' dedim. Beni gördüklerinde hemen yerde yatan şahsın yanından uzaklaştılar. Uzaklaşırken de bağırmaya devam ettiler. Yerdeki şahısla mecburen ilgilenmek zorunda kaldım. Çünkü adamın ağzından burnundan kan geliyordu. Nefes almakta zorlanıyordu. Başının altına yumuşak bir şey koydum, kan ağzına tekrar girip nefes almasını engellemesin diye. Hemen 112 sağlık ekiplerini aradık. Sağlık ekipleri geldi ve hemen müdahale ettiler.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1721456/yasli-adamin-suratina-dakikalarca-tekme-atti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.