İbrahim Çanakçı: Sandıkta bu hükümet değişecek

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, seçim sandığının ufukta görülmesi ve hükümetin değişeceğine inancın tam olmasının Türk ekonomisini ayakta tuttuğunu söyledi. Çanakçı, "Sandıkta bu hükümet değişecek aklı başında, aklı selimle hareket edecek bir iktidar gelecek." dedi.
Ecem Çetin
|
19 Ağustos 2022, Cuma - 13:06
İbrahim Çanakçı: Sandıkta bu hükümet değişecek

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, Ankara Masası Gündem Özel'de siyaset ve ekonomi gündemini değerlendirdi. 

Çanakçı, "Türk ekonomisini ayakta tutan seçim sandığının ufukta olmasıdır, sandıkta bu hükümetin değişeceğine olan inancın tam ve güçlü olmasıdır" dedi. 

Yanlış adımlar, akıl ve bilim dışı uygulamalarla sürdürülebilir bir ekonominin mümkün olmadığını aktaran Çanakçı,   iş dünyası, vatandaşlar ve uluslar arası yatırımcıların bu durumun 3-5 yıl daha devam edeceğini düşünse çok daha kötü bir tabloyla karşı karşıya kalınacağının altını çizdi.

"Hükümet sürekli problem ve risk üretiyor"

İş dünyasının hem kendi riskini hem hükümetin riskini yönettiğini aktaran Çanakçı, şöyle devam etti: 

"Herkes dişini sıkıyor. Herkes en az hasarla yönetme peşinde. İş dünyası bir taraftan kendi riskini yönetiyor. Bir taraftan da hükümetin riskini yönetiyor. Hükümet sürekli problem ve risk üretiyor. Vatandaş,  iş dünyası bir taraftan bunları yönetiyor bunları telafi ediyor, bir taraftan da da kendi sıkıntılarını kendi risklerini yönetiyor."

"Sandıkta bu hükümet değişecek, aklı selimle hareket edecek bir iktidar gelecek"

Çanakçı, "Ama sandık gelecek sandıkta biz bu tercihi yapacağız. Sandıkta bu hükümet değişecek aklı başında, aklı selimle hareket edecek bir iktidar gelecek. Bu umut bu beklenti Türkiye’yi ayakta tutan unsurlardan bir tanesi." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1722914/ibrahim-canakci-sandikta-bu-hukumet-degisecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.