Keçiören Belediyesi: Turgut Altınok'un sözlerinin Sibel Can'la ilgisi yoktur

Keçiören Belediyesi, Başkan Turgut Altınok'un şarkıcı Sibel Can üzerinden verdiği örneğin gündem olmasının ardından bir açıklama yayımladı.
Ankara Masası
|
19 Ağustos 2022, Cuma - 17:43
Keçiören Belediyesi: Turgut Altınok'un sözlerinin Sibel Can'la ilgisi yoktur

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un bir gazeteciyle gerçekleştirdiği mülakat sırasında "Siz, konser programları düzenlemiyor musunuz?" sorusuna Sibel Can üzerinden verdiği örnek gündem oldu.

Altınok, "Hayır düzenlemiyoruz. Sibel Can iki saatlik program için bir buçuk milyon lira para istiyor. Ben de vatandaşa soruyorum, Sibel Can dakikası 12 bin liraya sahneye çıkarıyor. Bu para sizin paranız, Sibel Can'a 2 saatlik program için bir buçuk milyon lira verelim mi? Vatandaş da 'hayır o para verilir mi?' diyor, biz de konser düzenlemiyoruz. Ama bunun yerine TRT sanatçılarına, Kültür Bakanlığı sanatçılarına çok cüzzü rakamlarla hafta sonları mahallelerimizdeki parklarda konserler verdiriyoruz. Biz vatandaşımızın parasını çarçur edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Altınok'un açıklamaları basında yer alırken, Keçiören Belediyesinin sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Konunun çarpıtıldığının altı çizilirken şu ifadelere yer verildi;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1723419/kecioren-belediyesi-turgut-altinokun-sozlerinin-sibel-canla-ilgisi-yoktur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.