Avrupa şampiyonundan Başkan Çetin'e ziyaret

Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa şampiyonu olan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcusu Emre Kartal, Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.
Ecem Çetin
|
20 Ağustos 2022, Cumartesi - 11:05
Avrupa şampiyonundan Başkan Çetin'e ziyaret

Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenen  Yıldızlar U15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda  Pursaklar Belediye Spor Kulübünün milli sporcusu  Emre Kartal  büyük bir başarıya imza attı. 

Koparma ve silkme de büyük başarı elde ederek Avrupa şampiyonu olan Kartal, toplamda 3 altın madalya kazandı. 

Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu  Kartal, ülkeye döner dönmez yaşadığı mutluluğu paylaşıp, gençlere, spora ve sporculara sağladığı destek ve imkânlardan dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

"Gençlerimizi sporla buluşturmaya  devam edeceğiz"

Ulusal ve uluslararası arenada genç sporcuların aldıkları madalyaların göğüslerini kabarttığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Boyu beni, ünü Avrupa’yı aştı. Pursaklar Belediye Spor milli sporcumuz Emre Kartal 3 altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu. Ülkemize ve Pursaklarımıza kazandırmış olduğu altın madalya için antrenörümüzü ve sporcumuzu tebrik ediyorum. Emre başarıların daim olsun. Ben size hep inanıyor ve güveniyorum. Bizler, gençlerimizi sporla buluşturmaya ve ülkemize hizmet etmeleri için hazır hale getirmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1723895/avrupa-sampiyonundan-baskan-cetine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.