Kombi hırsızı suçüstü yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ev kiralama sitelerinden kiralık ve boş evleri tespit edip evdeki kombileri çalan hırsızı yakaladı. Zanlının hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Büşra Bayrak
|
18 Eylül 2020, Cuma - 10:34
Kombi hırsızı suçüstü yakalandı

Edinilen bilgilere göre, ev kiralama sitelerinden kiralık ve boş evleri tespit eden bir kişi, kapı kilitlerini, pencere ve kapı demirlerini kırarak 21 ayrı evdeki kombi, şofben, musluk ve kapı kolu gibi eşyaları çaldı.

Boş evlerden kombi hırsızlığının artması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de kiralık ilanı verip evi izlemeye aldı. Çok geçmeden  hırsızlık amacıyla eve giren şüpheli E.S'yi suçüstü yakaladı.


Şüpheli E.S'nin, çaldığı kombi, şofben, musluk ve kapı kolu gibi eşyaları gibi malzemeleri para karşılığında hurdacılara sattığı ve ev sahiplerini yaklaşık 80 bin lira zarara uğrattığı belirlendi.


Sabıka kaydı kabarık çıktı

Şüpheli E.S.'nin daha önceden 6 açıktan hırsızlık, 1 bisiklet hırsızlığı, 1 çocuğun cinsel istismarı, 1 evden hırsızlık, 2 güveni kötüye kullanma, 1 iş yerinden hırsızlık, 1 kasten yaralama, 1 kayıp şahıs, 1 mabetten hırsızlık, 1 mala zarar verme, 9 oto hırsızlığı, 2 otodan hırsızlık, 1 uyuşturucu kullanma, 3 gasp olmak üzere 31 suç kaydının olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/172716/kombi-hirsizi-sucustu-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.