Müge Anlı kendini savundu: “Bu yoldan dönmeyeceğim"

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun’un intiharı sonrası Ümit Can ve babası Müge Anlı'yı suçladı. Ünlü televizyoncu bugünkü canlı yayında kendisini savundu.
Zeliha Demirci
|
18 Eylül 2020, Cuma - 10:49
Müge Anlı kendini savundu: “Bu yoldan dönmeyeceğim"

Aleyna Çakır'ın ölümünde "şüpheli" olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can'ın Sosyal Hizmetler'de görev yapan annesi hakkındaki 'Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği' iddiası üzerine bakanlık soruşturma başlatmıştı. Bunun ardından Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun dün akşam şüpheli bir şekilde intihar etmişti.

Ümit Can'ın babası ise "Müge Anlı'nın bir kelimesi için kendini öldürdü. Zaten yazmış benim eşim "Ölüm nedenim Müge Anlı diye.” şeklindeki ifadesi üzerine Anlı canlı yayında konuştu.

Müge Anlı kendisini savundu

Müge Anlı şunları söyledi: “Ben öncelikle baş sağlığı diliyorum. Beklenen oldu. En başından beri ben, ailem, ATV, çalışanlarımız ve Aleyna’nın ailesi en başından beri tehdit ediliyordu. Ben suçlamaları kabul etmiyorum. Ben gazeteceyim, kimsenin tarafı değilim. Ümit Can’ın annesinin ne adını vermişim ne fotoğrafını. Kurumları zedelememek adına yayınlamadım, altını çizeyim."

"Devam edeceğim, çünkü başka Aleynalar ölsün istemiyorum"

" Ben kalbimin doğrusunda gitmeye çalışıyorum. Allah gönlümü biliyor. Bu yayının başından beri de şunu söyledim yine söylüyorum; ne yaparsanız yapın ne söylerseniz söyleyin ben bu yoldan dönmeyeceğim. Allah ömür verdiği sürece. Ben devam edeceğim çünkü başka Aleynalar ölsün istemiyorum”

http://www.ankaramasasi.com/haber/172732/muge-anli-kendini-savundu-bu-yoldan-donmeyecegim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.