Songül Karlı’nın fotoğraflarına, oğlu tepki gösterdi

Paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla bu yaz çok konuşulan ünlü sanatçı Songül Karlı, oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor anne" diyerek tepki gösterdiğini anlattı.
Zeliha Demirci
|
18 Eylül 2020, Cuma - 11:17
Songül Karlı’nın fotoğraflarına, oğlu tepki gösterdi

Menajeri Kemal Aslan'ın Etiler'deki ofisinde 47. yaş gününü kutlayan ünlü türkücü Songül Karlı, pastasını kestikten sonra muhabirlerle sohbet etti.

Yazın paylaştığı bikinili fotoğrafıyla konuşulan Karlı, o kare için “Bir arkadaşımın oğlu çekti. Hadi bir tane sosyal medyaya koyayım dedim, olay oldu.” ifadesini kullandı.

"Hep bir yerlerin konuşuluyor"

Sosyal medyadaki fotoğraf ve videoları için oğlu Efe Furkan'ın kendisine tepki gösterdiğini söyleyen Karlı, “Efe diyor ki anne Allah aşkına yapma, YouTube’a giriyorum hep bir yerlerin konuşuluyor!” dedi.

"Göğüslerimi yine küçültmek istiyorum"

Vücudunda estetik olmadığını söyleyen Songül Karlı, "3 kere göğüslerimi küçülttüm. Daha büyüktü. Hatta yine küçültmek istiyorum. Ben televizyon programı çekince elbise getiriyorlardı. Altı oluyor, üstten fermuar çekilmiyordu. Asistan arkadaşlar 'Allah aşkına bir git, küçült' dedi. 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum." ifadesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/172817/songul-karlinin-fotograflarina-oglu-tepki-gosterdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.