Sincan'da yerde bulduğu cüzdanı çantasını koyup devam etti

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşlı bir adam, kaldırımda bulduğu cüzdanı çantasına koyarak yoluna devam etti. Cüzdanı ilk önce kontrol ettiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Ankara Masası
|
21 Ağustos 2022, Pazar - 11:20
Sincan'da yerde bulduğu cüzdanı çantasını koyup devam etti

Olay, dün öğlen saatlerinde Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. 

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan bir mağazaya giren Eda Çiftçi isimli bir vatandaş, çıkışta cüzdanını çantasına koymak isterken yere düşürdü. 

Çiftçi, 10 dakika sonra başka bir mağazadan alışveriş yapmak isteyince cüzdanının olmadığını fark etti. Aramalarından bir sonuç alamayan Çiftçi, cüzdanının akıbetini öğrenmek için güvenlik kameralarının kontrol edilmesini talep etti.

Kayıtlarda Çiftçi'nin cüzdanını kaldırıma düşürdüğü, oradan geçen yaşlı bir adamın cüzdanını alarak yoluna devam ettiği görüldü. 

Yaşlı adama çağrıda bulunan Eda Çiftçi, ne kadar paraya ihtiyacı varsa vereceğini ancak cüzdanın içerisinde annesinden kalan bir yüzük olduğunu ve onu geri getirmesini istedi.

"Bana yüzüğümü geri getirsin"

İHA'ya konuşan Eda Çiftçi, “Bugün Sincan’da 11.40’da alışveriş yaptım. Yaptığım alışveriş malzemelerini çantama atarken cüzdanımı da çantama koyuyorum. Ama daha sonra çantamı kapatırken cüzdanımı kaldırıma düşürüyorum. Ben fark etmedim ilerledim 10 dakika sonra alışveriş yaparken cüzdanım olmadığını fark ettim. Geri döndüm o noktaya baktım kimse yok. Yan mağazanın kamera kayıtlarına bakıyorum başka birinin aldığını gördüm. Cüzdanı alıyor mağazaya doğru girer gibi yapıyor, cüzdanın içine bakıyor sonra kapatıp çantasına koyarak devam ediyor yoluna. Ben olsaydım içerisinde ne kadar para olduğuna bakmaksızın mağazaya teslim ederdim. Cüzdanımda kimliklerim, kartlarım hariç 590 TL nakit param vardı. Benim için çok değerli olan annemin vermiş olduğu altın bir yüzük vardı. Para önemli değil ama annemin verdiği yüzüğü kaybettiğim için çok üzgünüm. Lütfen bulan kişi insanlık namına geri getirsin. Ben onun kızı yaşındayım. Akşama kadar onu aradım. İhtiyacı varsa ben ona fazlasını vereyim yeter ki bana yüzüğümü geri getirsin. 5 saat bekledim geri getirir diye ama getirmedi. Ben de Sincan Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundum" diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1732879/sincanda-yerde-buldugu-cuzdani-cantasini-koyup-devam-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.