Altındağ'da hasat çiftçinin yüzünü güldürdü

Altındağ Belediyesi tarafından verilen sertifikalı tohumların hasadı başladı.
Ankara Masası
|
21 Ağustos 2022, Pazar - 12:28
Altındağ'da hasat çiftçinin yüzünü güldürdü

Altındağ Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl çiftçiye dağıtılan  arpa, buğday ve Macar fiği tohumlarının yanı sıra bu yıl nohut tohumu desteği de verildi.

Sertifikalı tohumların hasadı ise başladı.

"Hasat zamanı geldi, yüzümüz güldü"

Tohumların bereket getirdiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “2022 yılında ise 2 bin 375 dekarlık alana ekim yapacak çiftçilere, toplam 36 ton sertifikalı nohut tohumu dağıtmıştık. Dağıttığımız tohumlar toprağımıza bereket, çiftçimize ise kazanç olarak geri döndü. Şükürler olsun, toprağımız bereketini fazlasıyla gösterdi. Hasat zamanı geldi, yüzümüz güldü” dedi. 

"Var olan potansiyelimizi kullanmak için elimizden geleni yapıyoruz"

Altındağ'ın tarımsal kapasite bakımından çok ileride olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balcı "Altındağ tarım için çok önemli bir yer... Gerek su kaynakları, gerekse tarım alanları bakımından oldukça iyi bir yerdeyiz. Var olan potansiyelimizi en etkili şekilde kullanmak ve tarımsal gelirlerimizi katlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Hasatları hayırlı ve bereketli olsun inşallah…” ifadeleri kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1732940/altindagda-hasat-ciftcinin-yuzunu-guldurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.