Keçiören Tepebaşı Kurs Merkezi eğitime başladı

Keçiören Tepebaşı Kurs Merkezinde lise ve üniversite sınavlarına girecek öğrencilere yönelik kurs eğitimleri başladı. 1 yıl sürecek olan eğitim sürecinde öğrenciler okul dışında kurstan da destek alarak derslerini pekiştirecek.
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:05
Keçiören Tepebaşı Kurs Merkezi eğitime başladı

Keçiören Belediyesi himayesindeki Tepebaşı Kurs Merkezinde, lise ve üniversite adaylarına yönelik Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için  uyum eğitimleri başladı.

LGS öğrencileri, seviye tespit sınavı ile dersliklere ayrıştırıldıktan sonra eğitim öğretim dönemine başladı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir seviye tespit sınavıyla da Tepebaşı Kurs Merkezi’nden eğitim almaya hak kazanacak YKS öğrencileri belirlenecek.

"Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Eğitime verdikleri desteği artırarak devam ettirdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Okullarımızın açılmasına az bir zaman kaldı. Devletimizin ve milletimizin geleceği olan gençlerimize Tepebaşı Kurs Merkezi’nde ücretsiz eğitim vermeye bu yıl da devam ediyoruz. Hem YKS hem de LGS’ye hazırlanan öğrencilerimiz buradan ücretsiz faydalanıyor. Geçtiğimiz dönemde hem önemli liselere hem de üniversitelere birçok öğrencimizi yerleştirdik. İnşallah bu yıl da başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirecek öğrenci ve öğretmenlerimiz emeklerinin karşılığını alacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1737516/kecioren-tepebasi-kurs-merkezi-egitime-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.