Ayfer Yılmaz'dan "ülkenin bekasını düşünen Kasım'da seçime gider" mesajı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, ülkenin bekasını düşünen bir iktidar için Kasım ayı gelmeden bir erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Ersin Küçükbarak
|
25 Ağustos 2022, Perşembe - 14:48
Ayfer Yılmaz'dan "ülkenin bekasını düşünen Kasım'da seçime gider" mesajı

Ayfer Yılmaz Ankara Masası Gündem Programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Fatih Atik’in sorusu üzerine Yılmaz İyi Parti olarak her an yapılacak bir seçime hazır olduklarını vurguladı.

Yılmaz, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her gün farklı yerlerde halkın nabzını tuttuğuna, halka dokunduğuna ve halkın sesini kamuoyu ile paylaştığına işaret etti.

“Halk bir an önce sandık istiyor”

Ayfer Yılmaz, “Bizimle birlikte sizlerde geziyorsunuz ve halkın nabzı orada tutuluyor biran önce seçim isteniyor, sandık isteniyor.” Dedi.

Yılmaz şöyle devam etti:

"Biz İyi Parti olarak her an yapılacak seçime hazırız. Genel başkanımız her gün başka yerde, halkın nabzını tutuyor, halka dokunuyor ve oradaki sesleri getiriyoruz. Bize halk böyle söylüyor diye yalnız başına buraya oturup ama halk bize bunu söylüyor demiyoruz. Bizimle birlikte sizlerde geziyorsunuz ve halkın nabzı orada tutuluyor biran önce seçim isteniyor, sandık isteniyor.”

“Kasım gelmeden bir erken seçim ülkenin bekasını düşünen bir iktidar için kaçınılmazdır.”

“ Bunun yapılması şuandaki meclis çoğunluğumuz açısından erken seçimi getirecek oy çoğunluğuna sahip değiliz. Ancak iktidar cephesinden mayıs ayı gibi bir duyumlar var. Eğer bunu siyasi platformdan çekip akılcı bir yaklaşımcıları olsa kasım gelmeden bir erken seçim, ülkeyi düşünen, ülkenin bekasını düşünen bir iktidar için kaçınılmazdır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1739348/ayfer-yilmazdan-ulkenin-bekasini-dusunen-kasimda-secime-gider-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.