Kursiyerlerden Ertuğrul Başkana Anlamlı Hediye

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri Kursiyerleri, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti. Kadınlar, Başkan Çetin'e kendi yapmış oldukları satranç takımı hediye etti.
Ankara Masası
|
26 Ağustos 2022, Cuma - 12:55
Kursiyerlerden Ertuğrul Başkana Anlamlı Hediye

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerine kişisel becerilerini geliştirmek için giden kadınlar, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.

Kadınlar, kursların mesleki anlamda yeterlilik düzeyine ulaşmalarına imkân sağladığı için Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkür etti.

Kursiyerlerden anlamlı hediye

Hanım Evlerinde kursiyer olan Kadınlar, el emekleriyle yaptıları satranç takımını Başkan Çetin'e hediye etti.

"Kursiyerlerimizin ne kadar becerikli olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor"

Kadınların sanatı karşısında mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hanım evlerimiz; sedef kakma, telkari ve çentik oyma teknikleriyle hazırlamış oldukları satranç takımını hediye ettiler. Hanımlarımız, gerekli imkânlar sunulduğu takdirde çok güzel işler yapabiliyor. Verilen eğitimlerin ardından kursiyerlerimizin ne kadar becerikli olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Elinize, emeğinize sağlık. Yeni beceriler elde etmek isteyen tüm kadınlarımıza Hanım Evlerimizin kapıları sonuna kadar açık’’ diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1740267/kursiyerlerden-ertugrul-baskana-anlamli-hediye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.