“Altılı Masa ile ilgili Cumhur İttifakının iddiaları boşa düştü”

Demokrat Parti Sözcüsü Doktor Neslihan Çevik, yayınladığı haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Çevik,''Altılı Masa ile ilgili Cumhur İttifakının iddiaları boşa düştü.” dedi.
Onur Çetinkaya
|
26 Ağustos 2022, Cuma - 13:17
“Altılı Masa ile ilgili Cumhur İttifakının iddiaları boşa düştü”

Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik, gündeme dair konulara haftalık basın açıklamasında değindi.

“Altılı Masa ile ilgili Cumhur İttifakının iddiaları boşa düştü” 

CHP'nin ev sahipliğinde ilk olarak gerçekleştirilen Altılı Masa ve ittifak hakkında görüşlerini aktaran Çevik, ''Türkiye’nin kodları ile uyuşmayan tek adam yönetiminin önümüzdeki seçimde sona erdirilmesi adına, orta vadede ise Türkiye’nin siyasi olgunlaşması açısından oldukça önemlidir. Nitekim “Altılı Masa” bir araya geldiği ilk günden bugüne dek marka değerini arttırarak gelmiştir. İthamları boşa düşmüştür çünkü asılsız iddialar ispatlanamaz, bu süreçte Cumhur İttifakının iddialarını da boşa düşürmüş oldu'' ifadelerine yer verdi.

“Milletimiz kurtuluşu Altılı Masada arıyor”  

AK Parti'nin yedinci gizli ortak ithamlarıyla Altılı masayı karalamaya çalıştığını söyleyen Demokrat Parti Sözcüsü Neslihan Çevik, ''Bu ithamları da defaten boşa düşmüştür çünkü bu asılsız iddialar ispatlanamaz! Pek çok anket firması ortak olarak AK Parti'nin oylarının düzenli olarak eridiğini gösteriyor.'' dedi.

'' Altılı Masanın artık heyecan yaratmadığı ithamını aslında masanın performansından ziyade AK Parti’nin başarısızlığının bir yansıması olarak düşünmemiz gerekir'' diyen Çevik, ''Milletimiz kurtuluşu Altılı Masada arıyor.'' açıklamasını yaptı.

ÇAYKUR 4 yıldır istikrarlı bir şekilde zarar ettiriliyor

Çayın dünyada en çok tüketildiği ülkelerden biri olduğuna dikkat çeken Demokrat Parti Sözcüsü, 1985 yılında yüzde 95 ile çay üretiminin en büyük alıcısı olan ÇAYKUR’un bugünkü payı yüzde 50’lerde. En son 2016 yılında kâr açıklamıştı ÇAYKUR, yılın kârı 82 milyon Türk Lirasıydı dedi ve ÇAYKUR’un son 4 yıldır zarar ettiğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1740297/altili-masa-ile-ilgili-cumhur-ittifakinin-iddialari-bosa-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.