Başkan Çetin'e ilginç tesadüf

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendisi ile isim ve soyisim adaşı olduğu Ertuğrul Çetin ile Emine Demirel’in çiftinin nikâhını kıydı.
Ankara Masası
|
27 Ağustos 2022, Cumartesi - 11:29
Başkan Çetin'e ilginç tesadüf

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in Belediye Nikâh Salonunda genç bir çiftin nikahlarını kıymak için katıldığı törende yaşanan tesadüf yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Emine Demirel ve Ertuğrul Çetin çiftinin nikahını kıymak için giden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in damat ile adının ve soyadının aynı olmasıyla bir tesadüfle karşılaştı.

Başkan Çetin, nikâh salonunda bulunan katılımcıların şaşkınlığı ve heyecanları eşliğinde genç çiftin alkışlar eşliğinde nikâhlarını kıydı.

‘‘Benim için unutulmaz bir an oldu’’

Nikah töreninin ardından söz alan Başkan Ertuğrul Çetin; "Bizler bugün burada mutlu bir ailenin temelinin atılmasına hep birlikte şahitlik ettik. Adaşım Ertuğrul Çetin ve Emine Demirel’in nikâh akdini gerçekleştirdim. Benim için unutulmaz bir an oldu. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmanızı temenni ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah nazarlardan saklasın" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1741056/baskan-cetine-ilginc-tesaduf
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.