Cemal Enginyurt: Hesabını hepinizden soracağız

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin yaptığı suç duyurusunun bir an önce işleme konulması çağrısında bulundu. Enginyurt, "Önüne gelen soymuş, saraydan başlayıp danışmanından en alttakine kadar herkes hırsızlıkla dolandırıcılıkla zirve yapmış daha neyi bekliyorsunuz?" diye konuştu.
Ankara Masası
|
27 Ağustos 2022, Cumartesi - 14:21
Cemal Enginyurt: Hesabını hepinizden soracağız

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in iddiaları hakkında suç duyurusunda bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, yeni bir video yayımladı.

Sedat Peker'in iddialarında Ali Fuat Taşkesen, Serkan Taranoğlu, Salih Orakçı gibi birçok ismin anıldığını,  Whatsapp görüntüleri, konuşmalar, yazışmalara yer verildiğini aktaran Enginyurt, bir kez daha Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etti.

Enginyurt şunları söyledi;

"Neyi bekliyorsunuz?"

Adalet Bakanına sesleniyorum, Gülşen’i tutuklayanlar, Sedef Kabaş’ı gece yarısı alanlar, Kemal Kılıçdaoğlu’na saldıranlara bir saniye gözaltı bile yapmayanlar, bu nasıl bir adalet? Önüne gelen soymuş, saraydan başlayıp danışmanından en alttakine kadar herkes hırsızlıkla dolandırıcılıkla zirve yapmış daha neyi bekliyorsunuz?

"Hesabını hepinizden soracağız"

Yaptığı suç duyurusunun derhal işleme konulması çağrısında bulunan Cemal Enginyurt "Bu memlekette adalet tesis edilmeli. Biz adalet istiyoruz ve size de sesleniyoruz; adalet bir gün herkese lazım olacak. Adaletli bir Türkiye’yi siz kurmasanız bile Millet İttifakı olarak söz veriyoruz adaleti Türkiye’ye yeniden getirecek ve yaptıklarınızın hesabını hepinizden soracağız." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1741282/cemal-enginyurt-hesabini-hepinizden-soracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.