Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt

Katıldığı televizyon programında iktidara geldiklerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı kapatacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu'na Bakan Murat Kurum'dan tepki geldi. Kurum, "Her şey değişir, CHP değişmez. sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır!" dedi.
Ecem Çetin
|
28 Ağustos 2022, Pazar - 15:49
Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında  "Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak" açıklamasını yaptı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin olarak sosyal medya  hesabından açıklamada bulundu.

Kurum açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Her şey değişir, CHP değişmez"

"Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır! 

"Türkiye’yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz"

"Milletin hayrına tek bir işin olmayacak, kalkıp bir de engelleniyoruz tezviratı yapacaksın. Şunu unutmayın! Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüz binlerce yuva kurmaya, Türkiye’yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1742025/murat-kurumdan-kemal-kilicdaroglunun-aciklamalarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.