Serhat Albayrak cephesinden rüşvet iddialarıyla açıklama

Sedat Peker'in SPK üzerinden dönen rüşvet iddialarında adı geçen Serhat Albayrak'ın avukatı, iddialarla ilgili hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.
Ankara Masası
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 09:30
Serhat Albayrak cephesinden rüşvet iddialarıyla açıklama

Sedat Peker'in rüşvet iddialarıyla ismi gündeme gelen Serhat Albayrak cephesi harekete geçti.

Albayrak'ın avukatı, rüşvet iddialarıyla ilgili hukuki süreci başlattıklarını duyurdu.

Turkuvaz Medya Grubu Başkanvekili Serhat Albayrak'ın avukatı Fatih Savaş yaptığı açıklamada, "Müvekkilim Serhat Albayrak hakkında son günlerde çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve bazı basın kuruluşları ve internet sitelerinde haberleştirilen ifadelerin gerçekle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Bütünüyle gerçek dışı ve yalandan ibaret olan bu haberlere karşı hukuki ve cezai işlemler başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" ifadelerini kullandı

Rüşvet iddiaları

Sedat Peker, SPK eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti. 

Mine Tozlu Sineren’in ödemeyi reddettiğini belirten Peker, daha sonra Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’nun, Mine Tozlu Sineren’e ulaşarak söz konusu danışmanlık şirketinde bir araya geldiklerini belirtmişti. Daha sonra Taranoğlu'nun, Mine Tozlu Sineren ve eşinden acilen 200 bin lira istediğini söyleyen Peker, "Eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun arkasındaki güç, kardeşi Erzurum Milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu değildir, onun arkasındaki güç eski Enerji Bakanımız Berat Albayrak'ın abisi Turkuaz Medyanın başındaki Serhat Albayrak'tır" iddiasında bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1742341/serhat-albayrak-cephesinden-rusvet-iddialariyla-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.