Erdoğan,''İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Kütahya Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Tarım Kredi market sayısının artırılacağını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 15:51
Erdoğan,''İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahyalılarla buluştu.

30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Kütahya Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Erdoğan, ülke ekonomisi ve teröre dair açıklamalar yaptı.

''Market sayısını 2000-3000'e çıkaracağız''

Türkiye'nin yıllar önce tercihini istihdam ve üretimden yana yaparak ekonomik modelini değiştirdiği için küresel fırtınadan en az kayıpla çıkacacağına ifade eden  Cumhurbaşkanı, geçtiğimiz haftalarda uygulamaya geçen Tarım Kredi marketlerine ve indirimlere değindi.

Erdoğan,''Tarım kredi kooperatifleriyle vatandaşımıza ürünleri daha ucuz satmaya başladık. Buna artarak devam edeceğiz. Market sayısını süratle 2000-3000'e çıkaracağız. '' açıklamasını yaptı.

'İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız''

Alınan tedbirlerin yansımalarının görüleceğini söyleyen Erdoğan, ''Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır istiyoruz.   İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız.'' diye konuştu.

''Siyasi ve askeri gücü sürekli törpülenmiş bir Türkiye devraldık''

Hükümete geldiğimizde 2 asırdır alt yapısı ihmal edilmiş, siyasi ve askeri gücü sürekli törpülenmiş bir Türkiye devraldık diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz hedeflere doğru yürüyüşümüze asla ara vermedik. Terörle mücadele Türkiye'nin sorunlarında ilk sıradaydı. Bütün terör inlerini bunların kafalarına geçirdik. Bundan sonra da geçirmeye devam edeceğiz. Attığımız her adımda dışarıdan ve içeriden engellemelerle karşılaştık. Hamdolsun hepsinin üstesinden geldik. Milletimize kazandırdığımız eserlerin yanında, küresel gelişmelerde de Türkiye'yi dünyanın en stratejik ülkelerinin arasına getirdik.'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1742993/erdoganicinde-bulundugumuz-asri-turkiye-yuzyili-haline-getirmekte-kararliyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.