Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan 30 Ağustos mesajı

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Delikanlı mesajında, “30 Ağustos 1922’nin yıldönümünde esaretten hürriyete giden yolda kanlarıyla, canlarıyla destan yazan kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Ağustos 2022, Pazartesi - 17:20
Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan 30 Ağustos mesajı

Erkin Delikanlı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, üzerinden tam bir asır geçmesine rağmen ne işgalcilerin ne de Türk milletinin o günleri unuttuğunu öyledi.

“30 Ağustos 1922’nin yıldönümünde esaretten hürriyete giden yolda kanlarıyla, canlarıyla destan yazan kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” diyen Delikanlı şöyle devam etti:

“Türk toprağını kirletenler Anadolu’dan kovuldu”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bütün Türk milletini arkasına alarak, bundan tam 100 yıl önce sayı ve silahlarıyla kat kat üstün olan işgalcilere karşı dimdik durdu.

Anadolu adım adım emperyalistlerden temizlendi.

Dünyanın en büyük askeri, siyasi ve ekonomik güçleri olmaları sonucu değiştirmedi.

İman dolu göğsünü milleti ve vatanına siper eden kahramanlar 30 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz ile son noktayı koydu.

Türk toprağını kirletenler Anadolu’dan kovuldu.”

“Başkomutanlık Meydan Muharebesi son işgalcinin de temizlendiğini dünyaya ilan etti”

“Başkomutanlık Meydan Muharebesi olarak tarihe altın harflerle geçen bu zafer son işgalcinin de temizlendiğini dünyaya ilan etti.

Daha sonra dizlerinin üzerine çöken bir imparatorluğun üzerine millet egemenliği ile taçlandırılan Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.

Ne Malazgirt’i ve Anadolu’yu Türk yurdu yapanları, ne Çanakkale’de göğüs göğse çarpışarak vatan için ölüme koşanları ne de Büyük Taarruz’da düşmanı önüne katan kahramanları unutmadık, unutturmayacağız.”

“Vatanımızı, bayrağımızı, ezanımızı ebediyete kadar koruyup kollayacağız”

“Vatanımızı da, bayrağımızı da, ezanımızı da, özgürlüğümüzü de kutsal bildik, ebediyete kadar koruyup kollayacağız.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü vesilesiyle başta  ülkemizin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bugüne dek vatan için can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1743102/demokrat-parti-ankara-il-baskani-erkin-delikanlidan-30-agustos-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.