Mehmet Yılmazer: AK Parti'de rant çetelerine karşı mücadele başlatılmalı

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, AK Parti'nin FETÖ'ye karşı başlattığı mücadelenin bir benzerini rant çetelerine karşı başlatması gerektiğini yazdı.
Ankara Masası
|
31 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:38
Mehmet Yılmazer: AK Parti'de rant çetelerine karşı mücadele başlatılmalı

Organize suç örgüt lideri olma suçundan aranması bulunan Sedat Peker'in rüşvet ağı iddiaları gündemdeki yerini korurken, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Yılmazer, AK Parti'nin FETÖ'ye karşı başlattığı mücadelenin bir benzerini rant çetelerine karşı başlatması gerektiğini vurguladı. Yılmazer "Mahalle teşkilatlarındaki mazlum, cefakar, mutedil ve sadece davası için mücadele eden insanların üzgün gönüllerini mutlu etmeli, ümitvar kılmalıdır. " ifadelerini kullandı.

"Çemberin dışına çıkarmak gerekir"

" Hiç kimsenin siyasi ikbali bahsettiğim mahalle teşkilatının münevver çalışanlarından daha değerli değildir" diye yazan Yılmazer "Onların kalbini kıran eşek arılarını tek tek ayıklamak ve çemberin dışına çıkarmak gerekir. Kibir, ahlaksızlık ve yolsuzluk göz kapatamayacağımız hususlardır." paylaşımında bulundu.

" Söylediklerimiz risk almaksa evet risk alıyorum"

Mehmet Yılmazer paylaşımına şöyle devam etti;

AK Partimiz mazlumlar eliyle ve gözyaşları üzerine kuruldu. Bu gözyaşı sahiplerinin şarkısı burada bitmemeli, o cefakar kitlenin vicdanlarının sesi dinlenmelidir. Söylediklerimiz risk almaksa evet risk alıyorum. Zira yarın çocuklarımıza borcumuzu yerine getirmemiş oluruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1746547/mehmet-yilmazer-ak-partide-rant-cetelerine-karsi-mucadele-baslatilmali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
KORAY SERCAN KURU
01 Eylül 2022, 09:45
YENİ Mİ AKLINIZA GELDİ hiç samimi değil