Murat Köse ile Ferat Tokmak arasında gerginlik

Mamak Belediye Meclisi'nde Başkan Murat Köse'nin CHP Grup Başkanvekili Ferat Tokmak'ın mikrofonunu kapatması üzerine gerginlik yaşandı.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2022, Cuma - 10:41
Murat Köse ile Ferat Tokmak arasında gerginlik

Mamak Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında, Başkan Murat Köse ile CHP Grup Başkanvekili Ferat Tokmak arasında sinirler gerildi.

Kürsüde konuşma yapan Ferat Tokmak, Başkan Murat Köse'nin ağustos ayı meclis toplantısındaki sözlerine tepki gösterdi. Tokmak, kendisinin mecliste olmamasına rağmen, Başkan Köse'nin kendisine yönelik ağır hakaretler, küfürler içeren bir konuşma yaptığını belirterek "Size yakışan bir tavırla, üslupla arkadan konuşmuşsunuz" dedi.

"Polemik haline getirmeyin"

Ferat Tokmak'ın sözünü kesen Başkan Köse "Ferat bey geçen aylara ilişkin konuşarak bu işler olmaz. Geçen ay konuştuk bitirdik. Geçen ay siz olsaydınız, benim söyleyeceğim çok daha fazla şey vardı söylemedim. Bu konuları polemik haline getirmeyin. Gündemle ilgili konuşmanız varsa tamamlayın konuşmanızı." ifadelerini kullandı.

Karşılıklı atışmalarının ardından Murat Köse, Ferat Tokmak'ın mikrofonunun sesini keserek, oturumu kapattı.

"İstifa edecek misiniz?"

Murat Köse’nin tavrına sitem eden Ferat Tokmak “Başkanım size bu yakışır. Niye kaçıyorsunuz ki. Siz konuştunuz bende cevap vereyim. Siz beni mahkemeye verdiğinizi söylediniz. Siz beni mahkemeye verdiyseniz ben istifa edeceğim, vermediyseniz siz istifa edecek misiniz? ” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1753799/murat-kose-ile-ferat-tokmak-arasinda-gerginlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.