Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın mektubu ortaya çıktı

Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş'ın yakalanmadan 3 gün önce bir mektup yazdığı anlaşıldı. Mektupta Hablemitoğlu'nu tanımadığını iddia eden Göktaş "Haksız ve hukuka aykırı olarak 5.5 yıl hapis yattığım için gözaltına kararına uymadım. Bu yüzden kaçtım. Hukuk ve adalet istiyorum. Lütfen bana inanın. Necip Hablemitoğlu ismini bile bu hadise ile öğrendim" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Eylül 2022, Cuma - 13:51
Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş’ın mektubu ortaya çıktı


Interpol tarafından Bulgaristan’da yakalanan Necip Hablemitoğlu suikastının zanlılarından Levent Göktaş 'ın yakalanmadan 3 gün önce bir mektup yazdığı belirlendi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Göktaş'ın mektubunu Halk TV yayınında okudu.

Hablemitoğlu'nu tanımadığını iddia eden Göktaş, mektubunda şunları yazdı:

“2.5 yılı hücre olmak üzere 5.5 yıl cezaevinde yattım”

“Ben 2005'de emekli oldum. 2006'da avukat oldum. Çatışmasız normal bir hayata adım atmışken avukat bürom FETÖ mensubu polisler tarafından basıldı. Büroma koydukları DVD nedeniyle gözaltına alınıp tutuklandım. FETÖ mensubu polis ve savcılar tarafından emniyette üretildiği ortaya çıktı bu DVD'nin. Bu mahkemede incelenmedi. Adli emanette açılamaz hale getirildi. Dolayısıyla kendi parmak izlerini sildiler, bu nedenle ben tahliye oldum. 50 yaşına girdim. Yaklaşık 2.5 yılı hücre olmak üzere 5.5 yıl cezaevinde yattım.”

“Saçma sapan bir komplo ile karşılaştım”

“Gözümde bulanıklık nedeniyle görme kaybı oluştu ve 10 Mart 2014'de tahliye olduktan sonra hayata yeniden başladım. Avukatlık büromu yeniden açtım. Tam normal ve düzenli bir yaşama adım atmışken bu kez yine benimle ve Özel Kuvvetler ile hiçbir ilgisi olmayan, saçma sapan bir komplo ile karşılaştım.”

“Yine aynı şeyleri yaşayacağımı bildiğim için gözaltına kararına uymadım”

“Bu süreçte haksız ve hukuka aykırı olarak 5.5 yıl hapis yattığım ve yine aynı şeyleri yaşayacağımı bildiğim için gözaltına kararına uymadım. Bu yüzden kaçtım.”

“Necip Hablemitoğlu ismini bile bu hadise ile öğrendim ”

“ Üzgünüm ama sizin de taktir edeceğiniz gibi normal bir insan olarak yaşamama izin verilmiyor. Ben sadece yaşam hakkımı geri istiyorum. Hukuk ve adalet istiyorum. Lütfen bana inanın. Necip Hablemitoğlu ismini bile bu hadise ile öğrendim”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1754730/hablemitoglu-suikasti-zanlisi-levent-goktasin-mektubu-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.