Suç işleyip yalan söyledi, "hain miyim" dedi!

Suç olduğunu bilmesine rağmen çakarlı araçla yakalanan sürücü, önce çakar olmadığı yalanını söyledi; yalanı ortaya çıkınca da “Abartıyorsunuz, vatan haini miyim?” diyerek üste çıkmaya çalıştı.
Mevlüt Peker
|
03 Eylül 2022, Cumartesi - 00:15
Suç işleyip yalan söyledi, "hain miyim" dedi!

Aksaray’da uygulama alanına çakar lambaları açık giren ve polisi fark edince çakar lambayı söndüren sürücü, "Abartıyorsunuz, vatan haini miyim?” diyerek kendini savundu. Sürücüye bin 823 TL para cezası uygulandı.

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince kentin huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamada polis ekipleri Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki noktada denetim yaptı.

Uygulama esnasında noktaya yaklaşan bir minibüste çakar olduğunu fark eden polis “Dur” ihtarında bulunurken, polisi gören sürücü çakar lambalarını kapattı.

51 KC 855 plakalı Volkswagen marka kamyonetin sürücüsü polis ekiplerince durduruldu.

Araç sürücüsü Ö.T. (35) polis ekiplerine ilk olarak çakar lamba olmadığını söyledi.

Daha sonra araç içerisinde yapılan aramada çakmaklığa takılı elektronik düzeneği fark eden bekçiler çakar lambayı yakarak buldu.

Sürücü, çakar lambanın bulunmasının ardından bu kez polis ekiplerine ilginç savunmada bulundu.

Polislere, "Öyle bir diyorsunuz ki sanki ben vatan hainiyim. Sen de benim yerimde olsan aynıyı söyleyebilirsin. Sende olsan söyleyebilirsin. Abartıyorsunuz. Haklısınız dedim kabul ettim o anki psikoloji ya" dedi.

Çakarlı lambası sökülen sürücüye çakarlı araç kullanmaktan 1823 TL para cezası uygulandı. Araç denetimler çerçevesinde incelendikten sonra gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1756026/suc-isleyip-yalan-soyledi-hain-miyim-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.