Ankara'da kuyumcuda hırsızlık!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir çift müşteri gibi geldikleri kuyumcu dükkanında 20 bin liralık bileziği çaldı. O anlar iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı.
Ecem Çetin
|
03 Eylül 2022, Cumartesi - 13:03
Ankara'da kuyumcuda hırsızlık!

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir kuyumcuda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir çift yanlarındaki çocukla  kuyumcu dükkanına girerek, bilezik almak istediklerini söyledi.

Kadın, iş yeri sahibi Anıl Alagöz'ün tezgahın üzerine koyduğu bileziklerden birisini incelemek için bileğine taktı.

Kuyumcu dükkanının sahibini konuşarak oyalayan çift,  20 bin liralık bilezikle iş yerinden ayrıldı. Alagöz, bir süre sonra bileziklerden birinin olmadığını fark ederek, güvenlik kamerası görüntülerini izledi. 

İş yeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.   Polis ekipleri  güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. 

Ekipler belirledikleri şüphelileri, yakalamak için çalışma başlattı.

"Bileziği bileğinde unutturup çıkıp gittiler"

Kuyumcu Alagöz, şüphelilerin başka şehirlerde de esnafı dolandırdığını öğrendiklerini söyleyerek, "Kadın bileğine bileziği denemek istedi. Biz de taktim ederek, bileğine taktık. O sırada mağazamız yoğundu. Bundan istifade ederek bileziği bileğinde unutturup çıkıp gittiler. Tabii bizim de hatamız var burada." ifadelerini kullandı. 

"Bizim canımız yandı"

Alagöz, "Daha sonra başkalarını da dolandırdığını internette, haberlerde gördük. Arkadaşların işi profesyonel olarak yaptıklarını düşünüyoruz. Bizim canımız yandı. İstanbul, Gaziantep, Diyarbakır, Türkiye´nin birçok noktasında bu işi yaptıklarını öğrendik. Güvenlik güçlerinden hırsızların bir an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1756513/ankarada-kuyumcuda-hirsizlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.