Karısını bıçaklayan adam: İstanbul Sözleşmesi var ya ondan yaptım

Bursa'da kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini bir başka erkekle yakaladıktan sonra bıçaklayarak yaralayan 49 yaşındaki Reşat Ç. adliyeye sevk edildi. Öfkeli koca, "İstanbul Sözleşmesi var ya ondan yaptım. 3 kere aldatıldım. Evin içinde yakaladım. Kapıyı çaldığım için hakkımda uzaklaştırma kararı alınmış. Ben yandım başkası yanmasın" dedi.
IHA-20200919AW118857
|
19 Eylül 2020, Cumartesi - 15:06
Karısını bıçaklayan adam: İstanbul Sözleşmesi var ya ondan yaptım

Olay, Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 49 yaşındaki Reşat Ç. hakkında 2 gün önce eşi Işıl Ç.'nin (38) şikayetiyle uzaklaştırma kararı verildi. Ancak Reşat Ç. eşinin kendisini aldattığı düşüncesiyle Kocaçınar sokak üzerindeki evine geldi. Reşat Ç. içeri girdiğinde gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşadı. Eşi Işıl Ç. ile O.S. (42) isimli kişiyi evde gören Reşat Ç. çılgına döndü. Eşini bıçaklayarak yaralayan Reşat Ç. ardından da O. S.'yi de feci şekilde dövdü. Öfkeli koca daha sonra bıçağı boğazına dayayarak intihara kalkıştı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri  Reşat Ç.'yi etkisiz hale getirdi.Işıl Ç. tedavisi için Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken O.S. ve Reşat Ç. gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Reşat Ç. "İstanbul Sözleşmesi var ya ondan yaptım. 3 kere aldatıldım. Bu üçüncü. Evin içinde yakaladım. Kapıyı çaldığım için uzaklaştırma kararı alınmış. Boşanma aşamasındaydık. Bundan sonra kanun ne dediyse onu yapacağım. Ben yandım kimse yanmasın" dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/175695/karisini-bicaklayan-adam-istanbul-sozlesmesi-var-ya-ondan-yaptim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.