Kılıçdaroğlu: “Teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor, derdini biliyoruz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'daki konuşmasında helalleşme çıkışına yönelik eleştirilerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu!" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Eylül 2022, Cumartesi - 21:28
Kılıçdaroğlu: “Teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor, derdini biliyoruz”

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz Teknofest’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme söylemini eleştirdi.

“Helalleşme bir oyun”

“Ne diyor? Helalleşme. Bu bir oyun.” Diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Bu oyunun yerini hesaplaşma söylemlerini almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var. İmam hatip okullarımız, ilim irfan yuvalarımız, alimlerimizle ilgili hakaretlerin havada uçuşmalarının gerisinde bu nobranlık var. Hatta kimi şahsiyet fukaralarının partimizin kapısına kilit vuracak kadar gözlerini karartmanın gerisinde bu faşist kafayı hortlatmak çabası var.” ifadelerini kullandı.

Bu sözlere yanıt gecikmedi.

"Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir"

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a sosyal medyadan cevap verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımda , "Gençlerin teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu!" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1756961/kilicdaroglu-teknoloji-fuarinda-helallesmeye-savas-aciyor-derdini-biliyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.