Bahçeli,''Adayımız belli, kararımız nettir''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas'ta"2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde halka hitap etti.
Onur Çetinkaya
|
04 Eylül 2022, Pazar - 17:00
Bahçeli,''Adayımız belli, kararımız nettir''

MHP lideri Bahçeli, 2023 seçimleri için start verdi. İlk miting için durak Sivas oldu.

Sivas'ta konuşan Bahçeli, ''Cumhuriyete giden yolun ilk adımı nasıl bu vilayette atılmışsa, biz de benzer bir adım atıyoruz. Cumhuriyet'in 100.yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Bizim derdimiz Türkiye'nin istikbalidir. Derdimiz milli bekamızdır.'' dedi.

Türkiye düşmanları ile olanlar bizimle olamaz diyen Bahçeli,'' Bütün yollar da 2023 seçimlerine açılmaktadır. '' ifadelerini kullandı.

''Adayımız belli,kararımız nettir''

Cumhurbaşkanlığı seçimi ve adaylığına değinen MHP lideri, '' Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi ve çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir." diye seslendi.

''Altılı ganyanın 5 başkanı mutlaka Kılıçdaroğlu'nu sorgulamalıdır''

Konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu ve Altılı masa hakkında konuşan Devlet Bahçeli, ''Kılıçdaroğlu, emperyalizmin kılıcını sallıyor. Altılı ganyanın 5 başkanı mutlaka Kılıçdaroğlu'nu sorgulamalıdır. 6 kez toplanmalarına rağmen Cumhurbaşkanı adayını belirleyemezken Türkiye'ye ne gibi hayırları dokunacak.'' açıklamasını yaptı.

"Enflasyon canavarının başı ezilecek"

Muhalefetin ekonomiden şikayet ettiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,''Ekonomiden şikayet ediyorlar. Battık bittik masalıyla avunuyorlar. Fakat Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü itiraf edemiyorlar. Enflasyonla kıyasıya mücadeleyi ifade edemiyorlar. Türkiye'nin dengeli ve doğru politikalarla muhtemel sorunlardan en az etkilenen ülke olduğunu asla söyleyemiyorlar. Enflasyon canavarının mutlaka başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1757521/bahceliadayimiz-belli-kararimiz-nettir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.