Keçiörenliler sorunlarını yazdı

Keçiören'de yaşayan vatandaşlar yol sorunu, başıboş köpekler, sağlıksız havuzlar başta olmak üzere bir çok konuda belediyeyi şikayet etti.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2022, Pazartesi - 12:30
Keçiörenliler sorunlarını yazdı

Keçiörenliler, ilçenin sorunlarını kamuoyuyla paylaştı.

Bazı vatandaşlar yol ve asfalt sorunundan şikayetçi olurken, bazıları belediyenin dönüş yapmamasından ya da sorunlarına çözüm bulamamasından şikayetçi oldu.

Bir vatandaş ise Keçiören Belediyesine ait Kartaltepe Aquapark'ın pis ve sağlıksız halini gündeme taşıdı. 

Keçiörenlilerin en çok başıboş köpeklerden şikayetçi olması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte o şikayetlerden bazıları;

Çocuk parkında tasmasız gezdirilen köpekler

Bir vatandaş çocuk parkında tasmasız bir şekilde gezdirilen  köpeklerden rahatsız olduğu şikayetin de bulundu.

“Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne arayıp çocuk parkı içerisinde tasmasız ve ağızlıksız şekilde tehlikeli cins köpekler gezdirildiğine dair şikayette bulunuyorum. Geleceklerini ilgileneceklerini söyleyip gelmiyorlar. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.”

Pis su giderlerine çözüm bulunamıyor!

Bir vatandaş da binaların duvarlarından akan pis suya çözüm bulunamamasına dair şikayetini dile getirdi.

“Keçiören Akmasa, Alo 153 Mavi Masa ve ASKİ  online  sistemlerinden yaptığım başvuruda verilen cevapta herhangi bir arızaya rastlanılmadı oldu. Bulunduğumuz bölge de binamızın arka duvarına başka bir binadan pis su akıyor. Kimse ilgilenmiyor. Defalarca söylememize rağmen yıllardır böyle. Burası Başkentin göbeği Etlik Şehir Hastanesine yakın bir yer. Fotoğraf olmasına rağmen su akıyor fareler çıkıyor. Akan pis sudan kediler su içip hasta oluyor. En kısa  zamanda giderilmesini talep ediyorum. Keçiören Belediyesi  hep savuşturuyor.”

"Pisliğin içinde insanları rezil ediyorlar"

Fatih isimli bir vatandaş, havuzların kirliliği ve bakımsız olduğunu iddia ederek "Kartaltepe Aquapark, gittiğimizde su zaten pisti hizmet kalitesi yok sıfır. Bileklik veriyorlar değişim için ürünü iade yok diyorlar. Hiçbir yerde ürünü açmadığım halde iade almama gibi bir durum yok. Her şey bakımsız sağlıksız ortamı gerçekten insan sağlığını tehlikeye atıyorlar... Yönetime şikayet için gittiğimde isteğiniz yere şikayet edebilirsiniz diye kabaca cevap veriyorlar. İçerisi çok pahalı ve verdiğiniz para aldığınız hizmete değmiyor. Keçiören Belediye Başkanı sayın Turgut bey lütfen burası için bir önlem almalı bana sorarsan derhal kapatmalı. Hem sağlık açısından hem de bakımsızlık açısından... İnsanın parasının karşılığını vermiyorlar... Pisliğin içinde insanları rezil ediyorlar." ifadelerini kullandı.

“Keçiören Belediyesi istenmemesine rağmen sayısızca SMS gönderiyor”

Keçiören Belediyesinden artık  SMS almak istemeyen bir vatandaş şikayetini şöyle dile getirdi;

“Keçiören Belediyesi SMS iptali yapmama rağmen her gün sayısızca SMS gönderiyor Keçiören Belediyesinden SMS almak istemiyorum. Tekrar iptal yapıyorum numaranız listede yok diyor fakat her gün mesaj yollamaya devam ediyorlar. Artık bıktım istemiyorum başka işiniz gücünüz yok mu?!”

Keçiören Belediyesi yaptığı asfalt atıklarını 4 aydır çıkarmıyor

Bir vatandaş, Belediyenin yaptığı asfalt çalışmasını düzeltmemesine karşılık yaptığı başvuru dahilinde hiçbir işlem yapılmadığını dile getirdi.

“Keçiören Belediyesi'ne 178563, 190595 ve 190647 numaralı başvurularıma istinaden Keçiören Belediyesinden gelen cevap neticesinde bulunduğumuz bölgeye herhangi bir işlem yapılmamıştır. 06 Mayıs 2022 ilk başvuru tarihinden itibaren yaklaşık 4 ay geçmiş fakat Keçiören Belediyesi parkta yaptığı tadilatların artıklarını  asfalttan çıkarmamıştır. En yakın zamanda gerekenin yapılmasını  talep ediyorum.”

Yardım talebim reddedildi

Keçiören Belediyesine yaptığı yardım talebinin ise reddedildiğini belirten bir vatandaş "Keçiören Belediyesine yardım başvurusu yaptım. Hiç kimse ilgilenmedi. Günü birlik işlerde çalışıyorum. İster istemez geçinemiyorum. Eşim hamile bunu belediyeye bildirdim. Ne gıda yardımı ne de herhangi bir yardım için yüzümüze bile bakmadılar. Gerekenin yapılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

    http://www.ankaramasasi.com/haber/1758277/keciorenliler-sorunlarini-yazdi
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.