Karısını öldürüp başka cenazeye katıldı!

İzmir ilinin Bergama ilçesinde bir kişi, karısını tüfekle öldürdü. Katil zanlısı cinayetten hemen sonra hiçbir şey olmamış gibi tüm soğukkanlılığını koruyarak, yakını vefat eden akrabasına taziyeye gitti. Başsağlığı ziyareti sonrası katil zanlısı jandarmaya gidip teslim oldu.
Mevlüt Peker
|
07 Eylül 2022, Çarşamba - 23:20
Karısını öldürüp başka cenazeye katıldı!

Cinayet, İzmir ili, Bergama ilçesi, Zeytindağ Mahallesi’nde yaşandı.

Kanser hastası olan 75 yaşındaki N.B. isimli adam ile 65 yaşındaki karısı Sabiha Bulut evde tartışmaya başladı. Olay büyüdü ve cinnet geçiren adam, karısı Sabiha Bulut’u tüfekle vurdu.

Tüfekle karısına ateş eden N.B. isimli kanser hastası yaşlı adam, ardından dışarı çıktı, kahvaltısını yaptı ve oradan da yakını vefat eden akrabasına başsağlığına gitti.

Soğukkanlılığını sürdüren yaşlı adam başsağlığı ziyaretini de tamamladıktan sonra jandarmaya gitti ve suçunu itiraf ederek teslim oldu.

Adrese gelen jandarma ekipleri, yaşlı adamın anlattığı gibi, kadını yerde hareketsiz yatarken buldu. Jandarma ile birlikte adrese gelen sağlık ekipleri de yaptıkları kontrollerde kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Sabiha Bulut'un cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu kez de cenazeyi teslim almaya gelen akrabalar arasında morg önünde kavga çıktı. Kavganın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafları güçlükle yatıştırıldı.

Yaşamını yitiren Sabiha Bulut'un cenazesi Zeytindağ aile mezarlığına defnedilirken, katil zanlısı olan koca N.B'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1763246/karisini-oldurup-baska-cenazeye-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.