3 yaşındaki yabancı uyruklu Rayyan Hassım'ın ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde cesedine ulaşılan 3 yaşındaki yabancı uyruklu Rayyan Hassım'ın, akrabası Muna Ehas Hıdır Hayo tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
08 Eylül 2022, Perşembe - 17:01
3 yaşındaki yabancı uyruklu Rayyan Hassım'ın ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı

Olay, Ankara’nın Keçiören ilçesinde meydana geldi.

İddialara göre,  3 yaşındaki yabancı uyruklu Rayyan Hassım’ı kaçıran teyzesi  Muna Ehas Hıdır, bir taksiciyle evde cinsel birliktelik yaşadı.

Bu sırada yan odada ağlamaya başlayan  Rayyan Hassım’a sinirlenen  Muna Ehas Hıdır Hayo odaya gelerek, 3 yaşındaki çocuğu boğarak öldürdü.

Bunun üzerine korkarak evden kaçan taksici T.P. ve Hayo, daha sonra dönerek 3 yaşındaki Hassım’ın cansız bedenini bir direğin dibine bıraktı.

Olay ile ilgili hemen tahkikat başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hayo’yu gözaltına aldı.

Taksici olayı doğruladı

İfadesinde önce taksiciden bahseden Hayo’nun, sonrasında Keçiören'de tam adresini bilmediği bir evde mavi çarşaf üzerinde birlikte olduklarını beyan ettiği öğrenildi. Hayo’nun verdiği bilgiler üzerine tam 120 saat kamera izlendi ve 200'ün üzerinde kişiyle görüşüldü. Çevrede tarife uyan bütün evlerde inceleme yapıldı. Balkonunda söz konusu mavi çarşaf asılı bir evden şüphelenildi ve bu adrese girildiğinde taksici T. P.’nin evde olduğu tespit edilerek gözaltına alındı.

Taksici T.P. ifadesinde olayı doğruladı ve tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

Ne olmuştu?

Irak uyruklu 3 yaşındaki Rayyan Haşim'in cesedi, dün 19 Mayıs Mahallesi Çamlık Sokak'ta bulunmuştu.  Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, olayın yaşandığı sokaktan bir kadının koşarak uzaklaştığını tespit etmiş, daha sonra çocuğun teyzesi Muna Ehas Hıdır Hayo gözaltına alındı. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1764843/3-yasindaki-yabanci-uyruklu-rayyan-hassimin-olumune-iliskin-detaylar-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.