Bakan Kurum, "Altılı masa sürekli milletimizi tehdit ediyor"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Altılı masa hakkında konuştu. Kurum,'' Altılı masadakiler sürekli bir tehdit diliyle konuşuyor, milletimizi tehdit ediyorlar'' açıklamasını yaptı.
Onur Çetinkaya
|
09 Eylül 2022, Cuma - 15:27
Bakan Kurum, "Altılı masa sürekli milletimizi tehdit ediyor"

Aksaray'da ziyaret ve açılışta bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum basın toplantısında seçim ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

"Altılı masa sürekli milletimizi tehdit ediyor"

Konuşmasında Altılı masa liderlerine değinen Bakan Kurum, farklı söylemler içerisinde bir masa görüyoruz, adayları da vaatleri de belli değil diye konuştu.

Toplantıdan bir sonuç çıkmamasını eleştiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı,'' 6'lı masa her hafta toplanıyorlar, kahvaltı yapıyorlar, efendim öğleden sonra çay toplantıları yapıyorlar ve toplantılar sonrasında da bir A4 kağıdına yazıları doldurmak suretiyle bildiri yayımlıyorlar. Ama milletimizin yararına, milletimizin geleceği adına hiçbir vaatte bulunamıyorlar ve bulunmak gibi aslında bir dertleri de yok.'' diye konuştu.

Bakan Kurum sözlerinin devamında,'' Tabii onlar sürekli bir tehdit diliyle konuşuyorlar. İşte vatandaşımızı, milletimizi tehdit ediyorlar, yüklenicileri tehdit ediyorlar, bürokratlarımızı tehdit ediyorlar. Onlar tehdit ede dursunlar, biz aziz milletimizle işte Aksaray’da olduğu gibi yüz yüze, gönül gönle hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1766229/bakan-kurum-altili-masa-surekli-milletimizi-tehdit-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.